bedrijfsontruiming
BEDRIJFSONTRUIMING

Bedrijfsontruiming komt aan de orde bij verhuizingen naar andere locatie of beëindiging van een bedrijf en faillissementen. Het kan gaan om fabrieken, showrooms, werkplaatsen, magazijnen of kantoren. Meestal is er haast geboden bij zo’n bedrijfsontruiming. Het pand moet zo snel mogelijk weer beschikbaar komen voor een nieuwe huurder of koper.

Meer Movers levert de bedrijfsruimte standaard bezemschoon op. Maar ook kunnen wij met onze Handyman Service zorgen voor herstelwerkzaamheden en behoort een grondige schoonmaak tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwijdering, systeemplafonds en systeemwanden.

BEDRIJFSONTRUIMING VOLGENS DE MILIEUREGELS

Bij een bedrijfsontruiming kan het voorkomen dat u een deel van de boedel wilt bewaren. Wij beschikken over de opslag mogelijkheden die boedel voor langere of korte tijd op te slaan.

Bij Meer Movers bent u verzekerd van een professionele én betaalbare bedrijfsontruiming! Wij leveren uw pand schoon en leeg op. De inboedel die nog herbruikbaar is, bieden we voor hergebruik aan. Alle andere niet-herbruikbare materialen voeren we af nadat ze volgens de milieuregels zijn gescheiden.

Post comment