Tijdelijke opslag

tijdelijke opslag bij verhuizing
TIJDELIJKE OPSLAG BIJ VERHUIZING OF VERBOUWING

Gaat u verhuizen of verbouwen? Of heeft u op kantoor tijdelijk extra werkruimte nodig? Wilt u de boedel of een deel van de boedel in tijdelijke opslag zetten voordat uw huis helemaal klaar is? Geen probleem! Wij kunnen voor u, waar u dat maar wilt, de spullen voor een korte of langere periode onderbrengen in speciale en geconditioneerde opslagruimtes.

De tijdelijke opslagruimtes zijn verwarmd, beveiligd en voldoet aan de allerstrengste eisen. Met een minimum periode van 1 week is het een zeer betaalbare oplossing. Daarvoor moet u wel uw verzekeraar vragen of uw inboedelverzekering hiervoor geldig is.

MET TIJDELIJKE OPSLAG MAKEN WE HET VOOR U WEL ERG GEMAKKELIJK

Zodra u de inboedel in uw nieuwe woning of kantoor wilt laten bezorgen, neemt u contact met ons op. Wij regelen het transport en zeggen de opslagruimte voor u op. Ook hierbij kan het weer voorkomen dat u hulp kunt gebruiken om meubels, kasten en andere zaken in elkaar de zetten of te repareren. Onze Handyman Service kan u daarbij van dienst zijn.

Bij het maken van een vrijblijvende offerte voor de bedrijfsverhuizing of particuliere verhuizing kunnen we het aspect opslag bespreken en maken we ook hiervoor een aparte offerte.

Neem contact met ons op voor meer informatie.