woningontruiming
MEER MOVERS SPECIALISTEN IN WONINGONTRUIMING

Bij woningontruiming is discretie een groot goed. Vaak gaat het om de boedel van een overleden persoon in een verzorgingshuis, hospice of aanleunwoning.
De instelling gunt de nabestaanden vaak maar kort de tijd voor het schoon opleveren van de woning of zorgkamer. En de nabestaanden hebben dan al genoeg aan hun hoofd om zich ook nog eens met de woningontruiming bezig te houden.

Het kan ook gaan om een ouderlijk huis dat deel uitmaakt van een nalatenschap. Of een ouder die verhuist naar een seniorenflat of zorginstelling. Het huis moet dan snel verhuur- of verkoopklaar worden opgeleverd. Dat kan zowel fysiek als emotioneel heftig zijn.

Meer Movers heeft veel expertise in woning ontruiming. Wij kunnen u deze klus uit handen nemen. Uiteraard nadat de familie de persoonlijke spullen heeft uitgezocht en veilig gesteld. We ontruimen de woning en leveren die volgens de wensen van de zorginstelling bezemschoon op.

Ook zorgen we ervoor, dat alles volgens de geldende milieuregels wordt afgevoerd of eventueel voor hergebruik wordt aangeboden aan kringloop e.d.