verhuizing bedrijven
verhuizing bedrijven
GA STRAKS NIET BIJ DE PAKKEN NEER ZITTEN! LAAT UW BEDRIJFSVERHUIZING OVER AAN MEER MOVERS

Meer nog dan bij een particuliere verhuizing is een bedrijfsverhuizing een ingewikkelde operatie. Wilt u het allemaal zelf doen? Wij denken het niet. Samen met de opdrachtgever kijken we zorgvuldig naar alle aspecten die verbonden zijn aan zo’n grote operatie. Voorbereiding en planning zijn daarom van het allergrootste belang. Snelheid en zorgvuldigheid maken dat u na de verhuizing weer snel aan de slag kunt.

SNEL EFFICIENT EN VEILIG

Meer Movers heeft een veel ervaring met bedrijfsverhuizingen. Of het nu gaat om een archief of werkplaats of om een volledig kantoor met werkplekken, Meer Movers heeft de professionaliteit om snel, efficient en veilig uw volledige bedrijf over te brengen naar een nieuwe locatie. En met veel aandacht voor eventuele bedrijfsgevoelige informatie.

EEN BEDRIJFSVERHUIZING IS MEER DAN ALLEEN VERHUIZEN!

Beschikt u niet over de juiste mensen om allerlei hand- en spandiensten te doen? U kunt voor, tijdens en na de verhuizing ook gebruik maken van onze Handyman Service. Denk aan inpakken en straks weer uitpakken. Onze ICT’ers kunnen uw electronica vakkundig overbrengen. Meubels kunnen gedemonteerd en opnieuw gemonteerd worden.

UW PAND WEER VOOR VERKOOP GESCHIKT MAKEN

En dan blijft er een leeg pand achter. Natuurlijk heeft u niet alles meegenomen. Vloerbedekking ligt nog op de grond en alles is vies en stoffig. Geen nood! U kunt gebruik maken van onze bedrijfsontruiming service. Wij zorgen er voor dat het pand weer schoon en eventueel verkoopgeschikt wordt opgeleverd.

Graag maken wij geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Comments (2755)