verhuizing senioren
verhuizing senioren
VERHUIZING SENIOREN

Onze verhuisservice senioren is een specialisme dat veel begrip vraagt voor de oudere die het betreft. Emoties lopen soms hoog op wanneer ze hun vertrouwde plekje moeten inwisselen voor een tehuis of zorginstelling. Bij Meer Movers werken we volgens het “Net dat beetje extra” principe. Meedenken met de familie en flexibele aanvangstijden, zodat u ook tijdens de verhuizing grotendeels uw dagelijks ritueel kunt blijven volgen.

MEER DAN ALLEEN VERHUIZEN

Onze verhuisservice senioren kan eventueel het hele traject dat bij zo’n verhuizing hoort voor u verzorgen. Uiteraard het inpakken en later weer uitpakken. Meer Movers beschikt daarnaast over een Handyman Service. Dus ook het schilderen en schoonmaken van de oude en de nieuwe woning kunt u gerust aan ons overlaten. En als u dat wilt verzorgen wij ook het stofferen en het inrichten tot en met de meterstanden en adreswijzigingen. Wij kunnen u met onze handyman Service veel stress besparen.

DE FAMILIE HOUDT DE REGIE

Veelal moeten er keuzes gemaakt worden wat wel of niet meeverhuist, omdat de nieuwe woonsituatie veelal kleiner is. Daarom vragen wij altijd of één van de directe familieleden de regie wil houden over de te verhuizen boedel. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat uw verhuizing zorgeloos verloopt en zonder stress.

MEER MOVERS EEN GERUSTSTELLEND GEVOEL

Aan het eind van de dag komt u binnen in een mooi nieuw ingericht appartement. Geen verhuisdozen uitpakken of meubels verschuiven. Onze verhuisservice senioren heeft alles piekfijn voor u geregeld.
Een gerustgesteld gevoel en vertrouwen in de verhuizers. Dat is wat u nodig heeft. Want het verlaten van uw oude stek was al moeilijk genoeg.

Comments (2915)