particuliere verhuizing
particuliere verhuizing
PARTICULIERE VERHUIZING

Gefeliciteerd! U bent de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning!
En dan moet u de verhuizing nog regelen. Een particuliere verhuizing brengt vaak heel veel stress met zich mee. En vaak moet dat ook nog naast een drukke baan gebeuren. Meer Movers wil u daar graag bij van dienst zijn!

Wilt u zelf uw spullen inpakken? Dat kan natuurlijk. Maar u kunt het inpakken en uitpakken ook aan ons overlaten. Onze Handyman Service neemt dan de regie en zorgen dat alle spulletjes weer keurig in uw nieuwe huis komen te staan.

Want “onze kracht is een klant die lacht!!

ONZE CORONA MAATREGELEN

Wij houden ons uiteraard volledig aan de richtlijnen van het R.I.V.M. Ook nemen wij speciale coronamaatregelen in acht.
Bij specifieke vragen horen wij graag van u!

ONZE WERKWIJZE

Na de inventarisatie van de verhuizing ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.Bij akkoord op de offerte krijgt u van ons een lijstje met enkele tips ter voorbereiding op uw verhuizing. U geeft zelf aan wanneer wij de verhuisdozen bij u kunnen aanleveren. Deze krijgt u in bruikleen en worden na de verhuizing weer afgehaald. Naast de verhuisdozen ontvangt u ook pakpapier en stickers. Op de verhuisdag staan onze vakkundige verhuizers klaar om u spullen met een lach weer op de juiste plek te zetten.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel grote als kleine particuliere verhuizingen hoge kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.
Ons motto : Kwaliteit Flexibel Gezelligheid

HULP NODIG

Meer Movers kan u bij uw verhuizing ook ondersteunen met onze Handyman Service. U kunt denken aan demontage en montage van verlichting, meubels, kasten, ed. Maar we kunnen ook uw achtergelaten woning schoonmaken of gewoon bezemschoon opleveren. Ook hiervoor draaien wij ons hand niet om.

Heeft u vragen…………bel of mail ons gerust!!

Comments (73)

Post comment