Meer Movers verhuizingen
verhuizing
MEER MOVERS | NET DAT BEETJE EXTRA

Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een verhuizing voor senioren of een bedrijfsverhuizing. Er komt veel op u af tijdens een verhuizing. Veel zaken moeten georganiseerd worden naast het leven van alledag. Voor u geen dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat een verhuizing hoog in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat. Maar maakt u zich geen zorgen. Voor Meer Movers is verhuizen dagelijks werk. Het is onze passie.

Meer Movers is gevestigd in Vijfhuizen in de Haarlemmermeer.

Meer Movers heeft jarenlange ervaring op het gebied van nationale, Europese en internationale verhuizingen. Met een moderne visie die aansluit op de moderne tijd waarin service weer voorop staat. Voor zowel een particuliere als bedrijfsverhuizing maken wij graag een verhuisofferte voor u. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Wij kunnen uw verhuizing van A tot Z regelen

Bij uw verhuizing kunt u gebruik maken van ons verpakkingsmateriaal. Maar u kunt de verhuizing ook van A tot Z door ons laten verzorgen. Uw spullen worden ingepakt door ervaren professionele verhuizers. Uw dierbaarste bezittingen zoals het kastje dat van oma is geweest, uw dure verzameling, en ook uw schilderijen en andere kunst, worden zorgvuldig verpakt, zodat u er in uw nieuwe woning weer van kunt genieten. En moet er meer gebeuren zoals: lampen ophangen, meubels monteren, ed.? Onze Handyman Service is u daar graag bij van dienst.

Heeft u nog vragen? Bel ons of vul het contactformulier in!
Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Wij komen graag bij u thuis of aan bedrijf.

Comments (8891)